Erdemlili Kadınlar Eksikleri Giderdi

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Ateş'te yaptığı açıklamada Usta Öğretici, Fitnes kursiyerlerine, Okul Aile Birliği Başkanı Tahsin Başkurt ve emeği geçenlere bir araya gelerek böylesine örnek güzel bir işi gerçekleştirdiklerinden dolayı teşekkür etti.

Kaymakam Avni Kula'da yaptığı konuşmada örnek bir çalışmaya imza atmalarından dolayı usta öğretici ve kursiyerleri tebrik etti. Kula, spor salonunun Erdemli'ye hayırlı olması temennisinde bulundu.

Her harcama devletten beklenemez, madem biz sağlıklı yaşam için spor yapacağız diyerek örnek davranış sergileyerek imece usulü ile kendi aralarında topladıkları para ile salonun eksikliklerini giderdi. Halk Eğitim Merkezine bağlı kurs merkezinde usta öğretici Selma Kurt tarafından açılan spor kursuna katılan kursiyerler tarafından eksiklikleri tamamlanan spor salonu Erdemli Kaymakamı Avni Kula, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Açıkyörük, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Niyazi Gürgan ve Erdemli Halk Eğitim ve ASO Müdürü Ahmet Ateş tarafından hizmete açıldı.Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende konuşan Usta Öğretici Selma Kurt spor salonundaki eksiklikleri kursiyerleri ile bir araya gelip tamamlamaya karar verdiklerini her şeyi devletten beklememek gerektiğini belirtti.İmece usulü güzel bir iş gerçekleştirdiklerini söyleyen Selma Kurt desteklerinden dolayı Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Ateş ve yönetimi ile emeği geçen kursiyerlerine teşekkür etti.

Kurdele kesilmesinin ardından kursiyerler usta öğretici Selma Kurt ile birlikte bir gösteri sundular.

31-12-2019

Yayın: 31.12.2019 - Güncelleme: 31.12.2019 10:12 - Görüntülenme: 46