Ekm

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Kadrosuz Usta Öğretici Başvuruları Komisyon Kararı - Nihai Puan Listesi Açıklandı

Eyl

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Kadrosuz Usta Öğretici Başvuruları 25-27 Eylül 2019 Tarihli Toplanan Komisyon Kararı Nihai Olmayan Liste Yayınlanmıştır.

Eyl

Mersin 7.Bölge Spor Salonunda Yapılan Akdeniz Wushu Bölge Şampiyonasında Kurumumuz Usta Öğreticilerinden Dilek UÇAR'ın kursiyerleri  Şampiyonada derece alarak ilçemizi temsil etmiştir.

Eyl

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Usta Öğretici Başvuru ve Görevlendirme Takvimi Yayınlanmıştır.

Eyl

Ulusal Ajansa sunmuş olduğumuz  "Mültecilerin Yetişkin Eğitimine Entegrasyonu" adlı proje Erasmus+ Yetişkin Eğitimi  kapsamında hibe desteği almaya hak kazanmıştır.

Eyl

Erdemli Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünde görev alan usta öğreticilere oryantasyon eğitim verildi

Eyl

Kurumumuzda 12.sınıf ve mezun Öğrencilere yönelik  destekleme ve yetiştirme kursları açılacaktır.

Ağu

Erdemli Halk Eğitimi ve ASO Müdürlüğünde; 2019-2020 eğitim öğretim yılında açılacak olan kurs programlarında görevlendirilmek üzere kadrosuz ücretli usta öğretici talepleri alınacaktır.

Ağu

2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı 1. dönem ilk kayıt ve kayıt yenileme işlemleri 21 Ağustos 2019 - 27 Eylül 2019 tarihleri arasında yapılacaktır.

2 günü İş Güvenliği ve İş Sağlığı Eğitimi,

1 gün KURBAN KESMENİN İSLAMİYETTEKİ YERİ VE ÖNEMi Eğitimi

1 günü Erdemli Belediye mezbahanesinde kesim uygulaması şeklinde yapılmıştır.

Ağu

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz ve Şube Müdürlerimiz ile birlikte açılan kursların denetimi yapıldı.

Ağu

2 bin rakımlı yaylada açılan arıcılık kursunda, avukattan memura, esnaftan iş adamına kadar birçok kişiye uygulamalı eğitim verildi.

Ağu

Erdemli Halk eğitimi ve Akşam Sanat Okulu (ASO) Müdürlüğü bünyesinde 8 ay önce Fikrîye Kılıç Usta öğretici nezaretinde açılan ''Bebek odası hazırlık kursu'' sona erdi. 43 öğrencinin hazırladığı el emeği göz nuru 500 eser sergi ile görücüye çıktı.