MERSİN / ERDEMLİ - Erdemli Halk Eğitimi Merkezi

Şbt

Dezavantajlı bölgelerdeki okullara giderek oralardaki öğrencileri masal tiyatrosu ile buluşturan ekibimiz 7 Şubat Çarşamba günü Turgut Özal İlkokulu'ndaki öğrencilerle buluştu.

Şbt

Erdemli Halk Eğitimi Merkezi'mizin Ocak Ayı Faaliyetlerinin özetinin yer aldığı Ocak ayı E-Bülteni yayınlandı.

Ock

Dezavantajlı bölgelerdeki öğrencilerle masal tiyatrosu etkinliklerini buluşturmayı amaçlayan  Masal Kervanımız bu defa Karayakup'lu miniklerin yüzünü güldürdü.

Ock

Pençe-Kilit bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen askerlerimiz için , kurumumuz bünyesinde açılan Kuran-ı Kerim kurslarımızda hatim indirildi ve dualar yapıldı. Kahraman şehitlerimizin ruhu şad olsun.

Ock

Erdemli Halk Eğitimi Merkezi müdürümüz sayın Cengiz Açıkyörük, kurumumuz bünyesinde açılan Wushu Kung-Fu kurslarımızın eğiticisi, milli antrenör Dilek Uçar'a, başarılı çalışmalarından ötürü teşekkür belgesi takdim etti.

Ock

Erdemli Masal Kervanı Projesi Kapsamında hazırlanan ''Kitap Okuyan Ayı'' masal tiyatrosu, 3 Ocak Çarşamba günü Esenpınarlı miniklerle buluştu.

Ara

Kurumumuz bünyesinde yürütülen kurslarda üretilen el emeği göz nuru ürünlerin, erişilebilir fiyatlarla halkımızın erişimine sunulduğu satış merkezimiz, geçtiğimiz ay İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yusuf Açıkyörük ve şube müdürlerimizin de katılımıyla açılışını gerçekleştirdi.

Ara

Erdemli İlce Milli Eğitim Müdürlüğü desteği ile Kurumumuz bünyesinde yürütülmekte olan "Erdemli Masal Kervanı" projesi ilk sahnesini geçtiğimiz günlerde İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yusuf Açıkyörük ve şube müdürlerimizin de katılımıyla ,"Kitap Okuyan Ayı" masal tiyatrosu ile , Sarıyer İlkokulu 'nda gerçeklestirdi. Tüm okul öğrenci, ögretmen ve velilerin katılımı ile gerçekleşen etkinlik ile, çocuklar iyi vakit geçirirken , kültürümüze ait bir masalla buluştular. Gökten üç elma düştü yine, masal dinlemeyen ve izlemeyen  çocuk kalmasın diye.